VRIENDEN

DONATEUR/ VRIEND WORDEN

Sinds jaar en dag draagt ons oratoriumkoor bij aan de verrijking van het culturele leven in Alphen aan den Rijn en omgeving met kwalitatief hoogwaardige concerten. Tegelijkertijd biedt het oratoriumkoor voor zangers en zangeressen het platform om hun hobby op een gezellige en goede manier te kunnen uitoefenen.  Onze muziek zorgt voor plezier bij de koorleden én bij de bezoekers van onze uitvoeringen.
Bent u liefhebber van cultuur en waardeert u ons koor? Toon dan nu uw maatschappelijke betrokkenheid en sluit u aan als donateur bij Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
De bijdrage die u als donateur van Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn geeft, wordt geïnvesteerd in activiteiten rond de organisatie en uitvoering van diverse concerten per jaar.. Elke twee jaar  besluiten we de  Dodenherdenking op 4 mei in de gemeente Alphen aan den Rijn met de uitvoering van een Requiem in de Adventskerk.
Voor al deze uitvoeringen  is veel geld nodig. Uw bijdrage kan ervoor zorgen dat we ook in de toekomst prachtige concerten kunnen blijven organiseren..

Wat bieden we u als donateur van het Oratoriumkoor?

 

Alle bijdragen zijn welkom maar:

  • Bij een bijdrage van 30 € of meer per jaar: een gratis plaatsbewijs voor ons kleine concert en een drankje na afloop.
  • Bij een bijdrage van 60 € of meer per jaar: een gratis plaatsbewijs voor het grote concert of 2 plaatsbewijzen voor het kleine concert. Na afloop van het concert bieden wij u  een drankje aan.
  • Bij een bijdrage van 100 € of meer per jaar: twee gratis plaatsbewijzen voor het grote concert, gereserveerde zitplaatsen en een drankje  na afloop van het concert.
  • Alle donateurs worden ruim vóór ieder concert uitgenodigd een repetitie bij te wonen en bij een drankje kennis te maken met dirigent, pianist en koorleden.

Mocht u toch alleen vriend willen worden, dan krijgt u een aantal keren per jaar de nieuwsbrief toegestuurd