VRIENDEN

DONATEUR/ VRIEND WORDEN

Sinds jaar en dag draagt ons oratoriumkoor bij aan de verrijking van het culturele leven in Alphen aan den Rijn en omgeving met kwalitatief hoogwaardige concerten. Tegelijkertijd biedt het oratoriumkoor voor zangers en zangeressen het platform om hun hobby op een gezellige en goede manier te kunnen uitoefenen.  Onze muziek zorgt voor plezier bij de koorleden én bij de bezoekers van onze uitvoeringen.
Bent u liefhebber van cultuur en waardeert u ons koor? Toon dan nu uw maatschappelijke betrokkenheid en sluit u aan als donateur bij Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
De bijdrage die u als donateur van Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn geeft, wordt geïnvesteerd in activiteiten rond de organisatie en uitvoering van diverse concerten per jaar. Traditiegetrouw  besluiten we elke twee jaar de Dodenherdenking op 4 mei in de gemeente Alphen aan den Rijn met de uitvoering van een Requiem in de Adventskerk.
Voor al deze uitvoeringen  is veel geld nodig. Uw bijdrage kan ervoor zorgen dat we ook in de toekomst prachtige concerten kunnen blijven organiseren..

Wat bieden we u als donateur van het Oratoriumkoor?

 Alle bijdragen zijn welkom maar:

  • Bij een bijdrage van € 50 of meer per jaar: een gratis plaatsbewijs voor een van onze  concerten en een drankje na afloop.

Mocht u toch alleen vriend willen worden, dan krijgt u een aantal keren per jaar de nieuwsbrief toegestuurd